duminică, 5 august 2012

Articol pentru cei ce doresc sa publice pe blog sau in ziar sau rețelel de socializare

Pentru cei ce doresc să distribuie pe Facebook:
Ajut-o pe Leontina să vadă lumina zilei.
Pentru cei  ce doresc să preia articolul in ziar sau pe pe blog
Oamenii din viețile noastre sunt darurile pe care Divinitatea ni le oferă ca sa putem sa creștem întru lumină.Fiecărui om ce ne trece prin viață- ar trebui să-i mulțumim că există, ca ne ajută să ne apropiem de ceea ce înseamnâă mântuirea noastră.Dar asta presupune în primul rând  să întelegem faptele noastre în raport de oameni, precum și rolul oamenilor în raport cu noi.
 Orice întâlnire dintre oameni este un rost divin si face parte din aceasta taină care este viața noastră.Unii semeni vin să ne ajute, ații vin ca să-i ajutăm, iar aceasta se realizează doar prin interacțiunea noastră.Inimile noastre știu totul, cunosc totul, numai egoismul noastre se bagă să schimbe realitatea, transformă totul in tragedii de nepășit.Orice om vine să-i dăruim iubire...sau să dăruiască iubire..Când nu putem, avem nevoie de timp ca să reușim, iar acest timp înseamnă o cale mai grea de urmat și implică suferință.
 Suferința micuței Leontina este greu de descris în cuvinte și cu greu ne putem închipui pentru câteva momente ne-am descurca fără vedere, oriunde ne-am afla.Leontina este darul nostru oferit de Divinitate pe acestt drum anevois care duce către Împărăția cerurilor oferindu-i atenția noastră ajutând-o prin gândul nostru bun, rugăciune sau o mică donație i-ar putea reda vederea.
 Leontina Nicoleta Călin , din comuna doljeană Orodel, suferă de o boală necruțătoare-retinopatie de prematuritate.
Finnd cu o minte sclipitoare a învățat alfabetul braille ca să poată citi.Salvarea acestei fetițe vine din SUA la clinica din Detroit-.pentru o intervenţie chirurgicală,  care i-ar da şansa să întrezărească lumina soarelui, chipul mamei, pe care nu l-a văzut niciodată, să facă primii paşi fără să fie ţinută de mână. Era atunci a fetiţă zglobie, vorbăreaţă, curioasă, dornică să cunoască tot în jurul ei.
În 2006, la vârsta de un an şi şapte luni, micuţa Leontina a avut şansa să ajungă în Belgia, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale. Din păcate, vederea nu şi-a căpătat-o, dar ceva, ceva întrezăreşte. Părinţii îşi doresc cu ardoare să ajungă cu Leontina în SUA. „Am mers în Italia, după ce au consultat-o aici nişte medici din America şi ne-au spus că are şanse că vadă, pentru că nervul optic este sănătos şi transmite imagini la creier. Dar trebuie să fie supusă unei intervenţii chirurgicale într-o clinică din Detroit, la Spitalul «William Beaumont». E tot ce putem spera, dar avem nevoie de 30.000 de dolari (21.000 de euro). Nu avem aceşti bani, lucrează doar tatăl Leontinei, eu sunt cu gospodăria şi fetiţa. Locuim şi la ţară, lipsiţi de multe mijloace de comunicare, ajungem mai greu la oraş, plătim maşină. 
Ajutaţi-o pe Leontina să vadă
Dacă cineva vrea să o ajute pe micuţa Leontina, poate suna la numerele de telefon:  0769.244.865. Se pot face donaţii, oricât de mici, în conturile deschise la Banca Comercială Română pe numele Călin Ion:
RO13RNCB0134041511570004 - cont în valută
RO40RNCB0134041511570003 - cont în lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu