vineri, 28 septembrie 2012

Aparitie in ziarul Libertatea


«Îmi doresc din suflet să văd jucăriile» - Scrisoarea săptămânii


Clik pentru a vedea articolul in ziar

Pe fetiţa mea, Nicoleta am născut- o prematur, cu grave deficienţe de vedere. La primul control la spitalul din Craiova, ni s-a spus ca are retinopatie de prematuritate gradul V (dezlipire de retină). Medicii din Bucureşti ne-au dat o speranţă şi ne-au îndrumat spre Belgia.

Am reuşit să strângem banii, cu ajutorul oamenilor cu suflet şi am operat- o acolo. Când credeam că fetiţa noastră va fi un copil normal, am aflat, la ultimul control, că nu i s-a lipit în totalitate retina şi că nu şi-a recăpătat vederea. A reînceput calvarul. Am dat mii de telefoane, am căutat clinici unde Nicoleta ar putea fi vindecată. Într- un final am găsit o soluţie, la o clinică din Detroit. Am luat legătura cu doctorul de acolo, dar nu am îndrăznit nici măcar să fac o programare, pentru că operaţia la ambii ochi costă peste 30.000 de dolari, asta fără să calculăm transportul şi cazarea. Fetiţa mea a terminat clasa întâi la o şcoală specială pentru copiii cu probleme de vedere şi învaţă foarte bine.

Acum a trecut în clasa a doua, dar eu vreau să mă ajutaţi să o pot opera şi să meargă şi ea la o şcoală normală. Nu aveţi idee ce suferinţă poate fi în sufletul unei mame când copilaşul ei îi zice: «Mami, îmi doresc din suflet să-mi văd jucăriile. Crezi că ochişorii mei se vor face bine vreodată?». Vă rog, ajutaţi-mă să-i pot răspunde fetiţei mele că poate să spere la o copilărie mai frumoasă.

Violeta Călin, sat Cornu, comuna Orodel, judeţul Dolj
Dacă vreţi să o ajutaţi pe Nicoleta, puteţi dona bani în conturile
RO13RNCB0134041511570004 în EURO;
R040RNCB0134041511570003 în LEI, deschise la BCR Sucursala judeţului Dolj, pe numele Călin Ion (tatăl Nicoletei)

Multumim din tot sufletul Doamnei Camelia Stan pentru atentia acordata si articolu scris in cadrul ziarului

Un comentariu:

  1. am preluat acest articol pe contul meu Face Book (http://www.facebook.com/carmen.messerle) cu speranta de a-i face cat mai mare publicitate. Cu cat citesc mai multi oameni, cu atat sansa de a aduna respectiva suma de bani, este mai mare. Sper in reusita acestui proiect!
    Doamne ajuta-va!

    RăspundețiȘtergere