sâmbătă, 15 decembrie 2012

Doamna Mariana de la blogul ,,La portile cerului sa alaturat campaniei cu un articol

Pe doamna Mariana o cunosc de un an de zile si de atunci am un mare respect si drag fata de ea.Are un dar imens de a alina sufletele celor aflati in necaz prin cuvant prin fapta si prin dragostea care de fiecare data a dat dovada.O iubim imens si poate Bunul Dumnezeu va randui sa ne intalnim aici sau daca nu macar la ""Portile Cerului""Iti multumim din suflet doamna Mariana!
Ochişori noi pentru Leontina

E vremea colindelor, e vremea bucuriei, e timpul dăruirii.
Mici sau mai mari, cuminţi sau neastâmpăraţi, ascultători sau răsfăţaţi, copilaşii îşi pregătesc de zor scrisorelele către Moş Crăciun.
Leontina-Nicoleta ar scrie şi ea...dar nu poate. Ochişorii ei n-au cunoscut niciodată alergarea creioanelor pe albul hârtiei, n-a desenat niciodată zâne, flori, soare şi castele şi, mai trist de-atât, n-a văzut niciodată chipul mamei.
Oare de ce ...? Pentru că Leontina nu vede! Suferă de o afecţiune gravă o ochilor, dobândită încă de la naştere: Retinopatie de prematuritate cu dezlipire totală de retină.
Deşi a trecut printr-o operaţie în Belgia, problema vederii nu s-a rezolvat. Singura şansă a rămas acum o clinică din Statele Unite ale Americii, care poate realiza intrevenţia pentru suma de 30.000 de dolari. O sumă uriaşă pentru părinţii fetiţei, care au venituri modeste, dar care simt că nu-şi vor recăpăta liniştea până ce copilul lor nu va putea vedea măcar puţin din lumea minunată creată de Dumnezeu.



Întreaga poveste a Leontinei-Nicoleta o puteţi afla dacă treceţi pragul căsulei ei virtuale. O veţi găsi aici, aşteptându-i bucuroasă pe cei care vor să intre şi să o colinde cu gânduri şi fapte bune...

Un comentariu:

  1. Buna ziua,

    Ma numesc Paul Aelenei,si am aflat de problema Leontinei,de pe blogul intitulat "La portile cerului".
    De aici am preluat apelul dumneavoastra si l-am transmis in reteaua mea, aceasta insemnand aproximativ 2000 de persoane, marea majoritate din Statele Unite. De asemenea am apelat si la ajutorul a saisprezece institutii de caritate, mare parte dintre ele apartinand cultului Romano Catolic. Sper ca diferenta de denominatiune, nu va deranjeaza.Sugestia mea este sa lasati la contact si o adresa de email, pentru a avea o comunicare mai buna.Puteti vizualiza mesajul pe care l-am lansat pe blogul meu (relevant-words.blogspot.ro).Pentru aceasta puteti da click pe fotografia mea atasata pe aceasta pagina, la "Persoane intesasate".
    Sper ca bunul Dumnezeu sa va ajute.

    Cu stima,

    Paul Aelenei

    RăspundețiȘtergere